PES EXPERT MULTY ZAJEDNICA

PES EXPERT MULTY ZAJEDNICA

Nekada, uz sivu kutijicu skupljali smo se u garažama i stanovima te uz pokoju gajbu piva i hrpu prijatelja igrali ISS do zore. To su bile utakmice, atmosfera kao kada igraju najljući rivali u ligama. Uf i sad se naježim dok ovo pišem. No vrijeme ide, tako je i naša siva kutijica već odavno u muzeju a danas se utakmice igraju online. Mi smo se iz garaža preselili u udobne naslonjače i sredili naš mali gaming kutak gdje se vode bitke na nogometnim terenima i osvajaju titule.

Jednom smo ostali vjerni sve ove godine a to je PRO EVOLUTION SOCCER, najvažnija sporedna stvar na svijetu. Mi smo prava PES nacija, nogomet volimo svi srcem a to dokazujemo iz godine u godinu.

Danas PES i online natjecanja ne možete zamisliti bez REGIONALNE ONLINE PES LIGE kroz koju su prošli veliki igrači i ostvaruju znatne rezultate u live natjecanjima.

Posljednjih godina sve više i više je moderno CO OP igranje kao i 11Vs11, nešto o čemu se samo moglo sanjati danas je tu i mi smo dio toga. Naša zajednica trenutno ima tri MULTY tima i to PES EXPERT MULTY TIM gdje igrači igraju na uobičajenim postavkama (assist), PES EXPERT FUMA TIM gdje igrači igraju s manualnim postavkama (assista nema) te najmlađi naš multy tim, PES GLADIATORS (assist) koji će tek od PES-a 2019 krenuti u ozbiljna natjecanja.

No iznad svih je naš PES EXPERT MULTY TIM koji je debitant u ITLA (International Team League Association).  Momčad je disciplinirana i odlično posložena. Prezentiraju nam igru kakvu bi sve multy momčadi trebale imati. Njihov momčadski duh i timski rad donio im je i odlične rezultate i trenutno se nalaze na vodećoj poziciji u ITLA . U zadnjem kolu igraju protiv trećeplasirane ekipe PES SERBIA za naslov prvaka!

Sudjeluju još i u SPECIAL WORLD CUP 10vs10 u organizaciji Caleum PES (Club e-sport oficial que compite en PES para CaeluM). Tu naša momčad igra sa Hrvatskom reprezentacijom i trenutno su prvi u skupini s Njemačkom, Austrijom i Poljskom.

Pa ajmo redom predstaviti ponos PES EXPERTA :

aco_shuby ➡finalist 21.+-sezone Pesexpert RPL lige, izbornik multy selekcije, vodi grupu, dogovara sve termine prijateljskih i ligaških utakmica, igra na poziciji RWF i već je na preko 100+ multy odigranih utakmica, trenutno vodeći strijelac lige.

veco1950 ➡kapetan multy selekcije, vodi ekipu kroz razgovore u grupama ali i ono najbitnije, u partyu prilikom odigravanja same utakmice, trenutno najbolji asistent lige, igra na poziciji AMF.

osmacr7 ➡ Poznatiji kao Ivan Rakitić multy selekcije, vezni red bez njega ne bi bio isti, prati druge ekipe, skautira igru drugih na youtube kanalima i prenosi izborniku ono na što bi trebalo u igri obratit pažnju, 99 % odigranih utakmica za selekciju, igra na poziciji CMF.

Bermy23 ➡ Ivan Perišić naše multy momčadi, čovjek kojem je pravi posao putovati svijetom (vozi autobus) i gdje god mu je destinacija, ps4 i PES su s njim i uvijek je na raspolaganju izborniku. Inače party bez njega ne bi bio isti. Igra na poziciji LWF.

dzaner18 ➡jedan od najtalentiranijih igrača u RH, strašan tehničar, top 20 na online division, pozicija CF, igrač koji uz izbornika ima najviše odigranih utakmica u ligi te ako uspije zatresti mrežu protivnika u zadnjem kolu, vjerojatno osvajač nagrade za najboljeg strijelca lige.

Vojkec17 ➡ vezni red, pozicija CMF, dugogodišnji član Pesexpert RPL lige i standardni prvotimac multy selekcije, nevjerojatna sposobnost čitanja igre, momak koji uvijek žuri doma da stigne na utakmicu selekcije .

toni2010gf ➡Domagoj Vida multy selekcije, odigrao sve pozicije u obrani i to mu ide jako dobro. Bekovska igra i promjena strane jako dobra. Za pohvaliti izlasci na korner dok je na CB poziciji. Reakcije sukladno stoperskim zadacima, ali također bez problema bi mogao doprinijeti i u igri prema naprijed.

lansa28 ➡ popunio je našu najkritičniju poziciju i to vrlo dobrom igrom. Odigrao je vrlo dobre tekme, izvlačio neke teške situacije. Krasi ga brzina reakcije koja je ujedno bez riskantnih poteza. Igra na poziciji CB.

struja_bzzz ➡Šime Vrsaljko multy selekcije, igra na poziciji RB, da nije veš mašine di bi mu bio kraj

kuva1991 ➡doktor obrane, kako ga od milja zovu igrači, igra na poziciji LB.

Stale1987 ➡veliki tehničar i dribler, igra na pozicijima LB i CMF.

bluff77999 ➡izbornikov joker s klupe, nije često dostupan, ali kad je, momak razvaljuje, statistika govori za sebe, igra pozicije LWF i AMF.

Od ostalih igrača još su tu: Biliboy_91, zabac_CRO_86, crovzmarac, Tangrion, hhaasskkyy2709, Chucky_hr, ShadowChild90 i Hromadkor.

Prijenos utakmice sa PES SERBIA je u PONEDJELJAK, 30.07.2018 u 21:00h na YOUTUBE kanalu !

 

Vatreni nek vam je sretno i da postanete PRVACI !!! A feštat ćemo do zore na okupljanju PES EXPERT obitelji u Slavonskom Brodu (listopad) !

 

THE PITCH IS OURS !!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *