Community

O našem Društvu  

  RSS

shajaCRO
(@shaja)
Regular Admin
Joined: 1 year  ago
Posts: 59
25/08/2017 7:48 pm  

PES expert je gaming zajednica koja je nastala prvenstveno radi organiziranja turnirskih i ligaških natjecanja. Turniri i lige se organiziraju samo na konzolama Play station te se igra jedna i jednina nogometna simulacija Pro evolution soccer ! Organiziramo online natjecanja kao i live turnire na područiju Hrvatske i šire! Jednom godišnje organiziramo i okupljanje naših članova ili "D-day". Na okupljanju se igra live 2vs2 i Ground zero turnir to jest susret županija/gradova.

Truditi ćemo se informirati Vas što više od PES serialu i organizaciji naših ligaskih natjecanja! Cilj je zabava, druženje i upoznavanje novih ljudi uz redovito paranje mreža!

Danas smo jedan od popularniji PES portala na područiju balkana što se tiče konzola. A kako esport svakim danom sve više i više ide naprijed tako se i mi trudimo biti priznati u svijetu esporta te da naša natjecanja postanu službena. Svi aktivni članovi su odgovorni članovi pri odigravanju ligaških utakmica a svako kršenje PES pravila je strogo kažnjivo. Članom se postaje jednostavno, dovoljno se registrirat na naš forum no aktivnim članom se postaje godišnjom donacijom s kojom pokrivamo održavanje stranice te kupnju pehara i nagrada za naše igrače. PES expert CREW radi volonterski.

PES expert i REGIONALNA ONLINE PES LIGA je napravljena radi nas, pravih i istinskih zaljubljenika u najvažniju stvar na svijet na najboljoj i jedinoj nogometnoj simulciji PRO EVOLUTION SOCCERU. Zato vas dragi PES-ovci pozivam na zajedničko druženje i trpanje mreža protivniku. Svi igrači/ce su dobrodošli!
Nećemo stati samo na organiziranju natjecanja ici cemo puno više! Spremamo Vam hrpe iznanađenja!

Stoga želim Vam ugodan boravak na PES expert i što Više osvojenih bodova u PES natjecanjima!

Association for the promotion of virtual soccer PES expert

ONE TIM ONE MISSION


ReplyQuote
Share: